第3回環境科学討論会
3rd Academic Forum on Environmental Studies

研究科所属学生によるポスター発表を通じて研究交流の拡大充実を図る「環境科学討論会」を、今年度も開催します。 優秀なポスター発表に対しては、研究科より「環境科学討論会優秀ポスター賞」ならびに「研究科長賞」を授与します。 自身の発表実績・研究業績となりますので、ぜひ奮ってご参加下さい。

This year we will hold the "Academic Forum on Environmental Studies", which was held for the second time last year. All GSES students can apply for the poster session. Outstanding presentations will receive the "Dean's Award" or "Best Poster Award". This session provides you an opportunity to promote your research interests to people beyond your laboratory. Do not miss this chance to take advantage of the many fields of expertise in the GSES and to broaden your potential. We look forward to receiving your application!