流体研 地下セミナー / 特別講演会
Fluid Laboratory Underground Seminar / Special Lecture Meeting

The University of Auckland (New Zealand) でこの冬に学位をとったElvar Karl Bjarkason氏による特別講演会を開催します。 地熱開発だけでなく、逆解析・不確実性評価等の研究内容となりますので、どうぞ,奮ってご参加ください。

We will hold a special lecture by Elvar Karl Bjarkason who got a degree this winter at The University of Auckland (New Zealand). He hopes to be postdoc from next year. His research relates to geothermal development as well as inverse analysis and uncertainty assessment. If you are interested, please join the seminar.